SMC Skåne Malmö – Augusti

31 augusti, 2012 11:30 13:00
Media Evolution City

Höstens första Social Media Club Skåne lunch arrangeras som en medlemslunch i samarbete med Media Evolution. Detta innebär att anmälan görs hos Media Evolution.

Innovation, nyfikenhet och jävlar anamma – Sweden Social Web Camp 2012

Deltagarna på SSWC 2012

Vad händer om man samlar 460 social webbnördar på en ö i fyra dagar och låter dem hålla egna sessioner och diskutera fritt?

Sweden Social Web Camp 2012 har precis avslutats för fjärde gången, intressantare och mer välbesökt än tidigare. Men hur är det egentligen möjligt? Vilka drivkrafter finns bakom arrangemanget, vad händer på ön och, framför allt, vad händer efteråt? Det som pratas om på SSWC – blir det verklighet? Exempel på ämnen som diskuterades under SSWC i år var bl a “Köpa likes?”, “Linkedin för nybörjare”, “Bank 2.0”, “PR för Startups”, “Det var inte mitt fel”, “G+ och Google Hangout”, “Hata PHP” och mycket mycket mer.

Social Media Club Skåne är en ideell, icke vinstdrivande, organisation som drivs av Leif Kajrup på Kajrup communication sedan 2008. Social Media Club Skåne är en del av den internationella organisationen Social Media Club som bildades 2006 i USA av Chris Heuer och Kristie Wells. Organisationens ledord är “If you get it, share it” och det genomsyrar både den internationella organisationen och den lokala.

Agenda:
11:30 introduktion till Sweden Social Web Camp – vad är det?
11:40 Intervju med grundarna till Sweden Social Web Camp, Tomas Wennström och/eller Kristin Heinonen
12:00 Allmänna frågor och diskussioner
12:30 Lunch

Vad: Medlemslunch
Var: Media Evolution City, Stora Varvsgatan 6a, Malmö
När: 31 augusti, kl 11:30 – 13:00
Anmälananmalan@mediaevolution.se senast 29 augusti (uppge ev. allergi). Lunchen genomförs på initiativ från Social Media Club Skåne, med uppmuntran från Media Evolution

Välkommen!

Leif Kajrup
@liffeman