Social Media Club Skåne och 2012

Publicerad

av


Det är nu 2012 och Social Media Club Skåne kommer att i år bli riktigt, riktigt bra och intressant. En hel del nyheter är på gång. 

Den första nyheten är att vi kommer att expandera och arrangera lunchträffar även i Helsingborg. Fr.o.m januari kommer vi den andra tisdagen i månaden även att arrangera lunchträffar i Helsingborg. Mer info om detta kommer i ett eget inlägg.

Den andra stora nyheten är att vi kommer att gå in i den internationella Social Media Club organisationen. Samtalen är igång och lite detaljer ska fixas men snart kommer Social Media Club Skåne att officiellt vara en del av non-profit organisationen Social Media Club. Det kommer inte att innebär några större förändringar i våra events, men det kommer att synas i form av ny logo och nya färger, och vi kommer att ha tillgång till betydligt mer kunskap och erfarenheter som vi kan dela med oss på våra träffar.

Precis som i höstas så kommer Ida Hedberg att hjälpa till med arrangemangen i Malmö medan Andreas Ahréns, Dimitrij Aleshkov och Bengt Wendel kommer att hjälpa till i Helsingborg.

Social Media Club Skåne kommer att bli jättekul att arbeta med under 2012 och jag hoppas att vi kommer att ses antingen i Malmö eller i Helsingborg.

/Leif Kajrup

 


Publicerad i

, ,

Märkt med

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.