Social Media Com Skåne är tillbaka 2023!

Publicerad

av


Nu kan du äntligen sluta vänta! Social Media Com är tillbaka!

Efter en ofrivillig paus på drygt 6 år, så är det dags att åter igen samlas och prata sociala medier. Ja, mycket har hänt under dessa 6 år, men behovet av att diskutera vad som händer och hur det påverkar oss, är lika stort nu som då. Vissa saker har inte ändrats över huvudtaget, andra har ändrat fokus, eller försvunnit och nya tjänster och plattformar och har kommit (och till viss del även gått).

Så därför kör vi igång igen.

Men när och var är inte helt spikat, mer än förhoppningen är att vi ska köra på en hyfsat regelbunden tid och på ett ställe om det går. Det lutar åt att vi kör den tredje tisdagen i varje månad och på Goto10 i Malmö. Men mer info kommer inom en vecka.

Vad ska vi prata om?

Det är ju en del saker som faller sig ganska naturligt, och just nu pratar ju alla om AI, så det kan vara ett alternativ? Men det kan också vara Twitters vara eller inte vara. Saken är den att det är upp till dig vad vi ska prata om, och varför inte ta första tillfället till kasta upp alla bollarna i luften. Vi brainstormar tillsammans och ser var vi landar.

Så håll utkik, snart kommer mer information, och jag ser fram emot många givande diskussioner framöver!

/Leif Kajrup
Social Media Com Skåne

Bilden är hämtad från Social Media Com skåne på FooCafé, Media Evolution City 29 november 2013 med Cathrin Frisemo, författare till boken ”WIFL – Work In Fake Life, Din guide till det digitala arbetslivet”.


Publicerad i

Märkt med

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.